خانه » آموزش » طراحی دفتر مرکزی توییتر در سانفرانسیسکو

طراحی دفتر مرکزی توییتر در سانفرانسیسکو

طراحی دفتر مرکزی توییتر در سانفرانسیسکو

دفتر مرکزی شرکت توییتر، طبقات ۷ تا ۹ مجتمع ۱۱ طبقه‌ای Market Square را اشغال کرد. در سال ۱۹۳۷، این مجتمع نقش بازار عمده‌فروشی مبلمان شهر سانفرانسیسکو را بر عهده داشت. تا چند وقت پیش ساختمان مانند دیگر ساختمان‌های همجوار خود، مثل یک قربانی شهری رها شده بود؛ تا اینکه شرکت توییتر در این مکان، دست به یک سری بازسازی‌های اساسی زد.


مکان های تاریخی زیادی اطراف این ساختمان دیده می‌شوند؛ مکان‌هایی چون Davies Symphony Hall، War Memorial Opera House، موزه هنرهای آسیایی و City Hall . تویتتر تمایل داشت که در شهر باقی بماند زیرا در همان‌جا تأسیس شده بود و از طرفی دیگر، به‌ تازگی اداره مالیات سانفرانسیسکو، شرکت‌هایی که در این منطقه بودند را از مالیات مواف کرده بود. نقل‌مکان بسیاری از شرکت‌های دیگر به این منطقه نیز به دلیل موافیاته مالیاتی بود.اداره مرکزی جدید تویتتر، اولین دفتر طراحی شده برای این شرکت است که بازتابی از فرهنگ آن می باشد؛ مسقیماً با احساسات کارمندان در ارتباط است و خلاقانه است. این اداره چندطبقه، نمایی نو از محوطه‌های شهری است که آینده‌ای روشن را نوید می‌دهد.


ظاهر منحصربه‌فرد اداره کل تویتتر، مدیون استفاده از آرم شرکت، علامت‌های آبی و چوب های طبیعی است. یکی از فضاهای باز آن شامل ستون‌های بتنی اصلی ساختمان، فضاهای بزرگ پله بندی شده سفید رنگ، نواحی برای گردهمائی های غیررسمی، اتاق‌های بزرگ و کوچک کنفرانس، آبدارخانه‌ها و سالن استراحت می‌باشد. یک سالن یوگا و دو اتاق بزرگ بازی نیز به این قسمت اضافه شده است. همه این موارد، مزایای این فضای خیلی بزرگ و کاملاً روشن را نشان می دهد.


کافه‌تریا شگفت‌انگیز و مکانی برای دورهم جمع شدن از تأثیرگذارترین قسمت‌های ساختمان به حساب می‌آیند. این نواحی به پشت‌بام ساختمان راه دارند. بامی که شبیه به یک پارک است و تقریباً نیمی از مساحت آن را در برمی‌گیرد. این بام پارک گونه، نمایی زیبا از آسمان و مکانی فوق‌العاده برای رویدادهای شبانه است.


IA این پروژه را با همکاری گروه معماری Landberg Design انجام داد. نواحی جلو ساختمان و سالن غذاخوری آن به Landberg Desigen سپرده شد و نقشه‌کشی کلی، طرح اولیه و سرپرستی و مسئولیت پروژه بر عهده گروه معماری IA بود.
تویتتر کاملاً در این دفتر جدید مستقر شده است و شرکت‌های زیاد دیگری نیز به بقیه طبقات این مجتمع نقل‌مکان کرده‌اند. طبقه همکف مجتمع، چند رستوران، چند کافه، یک باشگاه ورزشی و یک فروشگاه را در خود جای داده است.

 

 

گروه معماری ساویس

۱۳۹۶/۶/۱۱

همچنین ببینید

شبیه‌سازی دیجیتالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *